Menü Bezárás

Az építő erő

A Movido Bau Kft 2008-ban alakult egyéni vállalkozásból, mely 1996 -ben kezdte meg tevékenységét.

Kezdetben egyéni vállalkozóként kőművesmunkákkal foglalkozott, melyet magas színvonalon végezett. A később megalakult Kft-ben a kőművesmunkák mellett generál kiviteléssel növelte tevékenységi körét.

A cég megalakulása óta folyamatosan fejlődik, minőségi munkájáért, a határidők pontos betartásáért megbízható partnerként tartják számon ügyfelei. Megrendelőink között megtalálhatók éppúgy a magánszemélyek, mint a kis- és középvállalkozások is. Családi házak mellett, társasházak generál kivitelezést is végezte alapoktól a tetőig, melyben szakemberek és más szakágak kivitelezőit koordinálta az építkezések során.

2019 meglátva egy új lehetőséget, az ügyvezetés úgy döntött, hogy az eddigi megszerzett tapasztalatai kiaknázva profilváltást végez, így megvásárolt egy építőanyag kereskedést.

Családi vállalkozásként megnyitottuk kereskedésünket 2020-ban: MOVIDO – BAU KFT ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS néven.

Célkitűzésként, szem előtt tartva a folyamatosan változó kivitelezési szabályokat, több mint 20 éves tapasztalattal igyekszünk segítséget nyújtani ügyfeleinknek az beépítendő anyagok választásában, illetve szakmai segítséget nyújtani a munkák elvégzéséhez.

Beléptünk a Pannon Csoportba, hogy a beszerzési társasággal együttműködve a családok, illetve a vállalkozások igényeihez igazodva minőségi termékeket forgalmazhassunk, kedvező áron.

Telephelyünk Nyúlon található közvetlen a 82-es főút mellett, ahol jól megközelíthető telephelyen, 4000 m2 alapterületen várja meglévő és leendő ügyfeleti. Lebetonozott udvaron, targoncákkal, kis teherautóval, bobcat-tel, ellátott kereskedés gyors kiszolgálást tesz lehetővé. DAF 18 tonnás darus autónk 7,5 tonnás 8 raklapos saját áru kiszállítást vállalja. Építőipari kisgépek bérbeadását is lehetővé tesszük.

A Movido – Bau Kft magas színvonalú szakmai tapasztalattal, kedves, udvarias kiszolgálással, széleskörű termékválasztékkal, házhozszállítással várja régi és új ügyfeleit.